ONTMOETINGSOCHTENDEN IN HET KLOKUUS

 

Hoe vaak horen we het niet; “Wat jammer dat er geen plaats is om elkaar eens te ontmoeten”. Er is natuurlijk al veel verdwenen waar men elkaar kon ontmoeten. En zeker als je geen kinderen meer op de basisschool hebt wordt de kans wel erg klein om buiten je vrienden- en kennissenkring om je mede-dorpsbewoners te zien en te spreken.

Iedere donderdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur is de deur van ’t Klokuus open en daar wordt iedereen, die dat leuk vindt, ontvangen met koffie en thee. Er is dan ook gelijk de mogelijkheid om boeken te lenen. Bezoekers kunnen binnen die tijden in en uit lopen, dus ook als u alleen even een kopje koffie wilt komen drinken of enkel een boek wilt uitzoeken is dat ook goed. Natuurlijk zijn er aan zo’n initiatief kosten verbonden, denk aan huur, aanschaf koffie, thee en dergelijke. Dus willen we voor de koffie en thee 1 euro vragen. De boeken kunnen voor €0,50 worden geleend en kunnen er ook DVD en CD’s geleend worden.

Contactpersoon: Ria Verstraate Vliedberg 33, telefoon: 0118-551536 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We willen ook mensen uit de omliggende dorpen van harte uitnodigen om ook eens langs te komen.